Повідомляється, що Міністерство цифрової трансформації працює над військовим посвідченням особи для застосування «Дія» в Україні, як повідомив міністр Михайло Федоров. Однак Федоров натякнув, що остаточна реалізація цієї функції незрозуміла.

Про це повідомляє "dengi".

Він зазначив, що у цій ідеї є певна логіка, але вона може не втілитись у життя. Міністерство працює над цим проектом окремо.

"Там є певна логіка. Поки не можу її спойлерити. Скажімо так, це може бути військовий квиток у "Дії". Однак, найімовірніше, його не буде. Зараз ми працюємо над цим проектом окремо", - розповів голова Мінцифри.

Федоров заявив, що зараз вони співпрацюють із Міноборони щодо впровадження військового квитка, але він не буде інтегрований у додаток "Дія". Натомість для цієї мети буде розроблено окрему інформаційну систему на базі Міноборони.

Крім того, Федоров уточнив, що у додатку "Дія" не буде військового електронного акаунту та повістки. Очікується, що докладна заява про цю ініціативу надійде від Міністерства оборони.

"Зараз разом із МОУ працюємо над запровадженням військового квитка. Він буде не в "Дії". У "Дії" також не буде військового електронного кабінету. Для цього буде створено окрему інформаційну систему на базі Міноборони. Повісток у "Дії" не буде також" , - додав Федоров.

Читайте також:

Важлива виплата: яку допомогу на дитину зможуть отримати самотні матері чи батьки

З одного куща можна буде зібрати 10 кг помідорів: як приготувати правильне підживлення

Тепер у нього навіть емблема світиться: як виглядає найновіший мінівен Volvo, в якому захочеться жити