У зв'язку зі зростанням попиту "Укрзалізниця" оголосила про запуск додаткових поїздів у певні дати у лютому. Незважаючи на те, що 16–18 лютого традиційно вважається сезоном із низькою мобільністю, у компанії спостерігається сплеск попиту на поїздки.

Про це пише «finance»

«Хоч лютий традиційно вважається «низьким» сезоном мобільності, фіксуємо підвищення попиту на подорожі 16-18 лютого. Тому вже зараз оперативно призначаємо додаткові рейси між Києвом, Львовом та Івано-Франківськом, які будуть складатися виключно з нових вагонів», - повідомляється в мережі.

Для цього буде введено додаткове залізничне сполучення між Києвом, Львовом та Івано-Франківськом. Ці поїзди складатимуться виключно з нових вагонів.

Детальна інформація про додаткові послуги поїздів:

Потяг №195/196 курсуватиме за маршрутом Київ – Львів – Івано-Франківськ.

Виліт з Києва 16 та 18 лютого о 07:37, прибуття до Львова о 14:46 – 15:06, прибуття до Івано-Франківська о 18:18.

Зворотний виїзд з Івано-Франківська 16 та 18 лютого о 19:25, прибуття до Львова о 21:54 – 23:05, прибуття до Києва наступного дня о 06:19.

Потяг № 192/191 курсуватиме маршрутом Львів – Київ.

Виліт зі Львова 16 та 18 лютого об 11:55, прибуття до Києва о 22:09.

Де купити квитки:

Квитки на ці додаткові рейси можна придбати через різні канали, включаючи додаток «Укрзалізниці», чат-боти, офіційний сайт та каси вокзалу.

Програма лояльності – «Залізні друзі»:

"Укрзалізниця" також запровадила для пасажирів програму лояльності "Залізні друзі". Учасники програми можуть накопичувати бали та отримувати подарунки залежно від своєї туристичної активності.

Бали нараховуються автоматично за кожну поїздку, здійснену через мобільний додаток, з урахуванням придбаних квитків для всіх пасажирів у профілі користувача. Бали нараховуються залежно від класу подорожі:

За кожен 1 км у плацкарті або 2 класі у регіональних поїздах – 1 бал.

За кожен 1 км у купейному вагоні міжнародного РІКу, 2-го класу «Інтерсіті+» або 1-го класу регіональних поїздів – 2 бали.

За кожен 1 км у вагоні СВ або в 1 класі «Інтерсіті+» – 3 бали.

Читайте також:

Один лише запах чого вартий: рецепт тушкованих курячих сердець з квашеною капустою

Результат точно здивує: що почне відбуватися з вашим організмом, якщо ви відмовитеся від газування

Ви робите величезну помилку: чому ніколи не можна мити підлогу після гостей