Заступник міністра енергетики Світлана Грінчук спростувала чутки про швидке підвищення тарифів на електроенергію, висловивши частку іронії щодо прогнозів різних експертів.

Про це пише «ТСН»

У ході телемарафону Грінчук заявила, що наразі немає підстав очікувати на підвищення тарифів, підкресливши, що обговорення з цього питання не ведуться.

У своєму короткому виступі заступник міністра наголосила на необґрунтованості коментарів експертів різного рівня, висловивши невпевненість у джерелі своїх розрахунків.

Грінчук запевнила громадськість, що уряд нині не розглядає питання щодо такого підвищення тарифів, і обговорення цього питання є передчасним.

"Коментарі від різних експертів різного рівня – вони поки що нічим не обґрунтовані. Я не знаю, де вони беруть свої розрахунки, можливо, це передбачення в нас останнім часом активно використовується експертами. Але хочу запевнити, що в уряді навіть не точаться такі поки що дискусії. Про це говорити ще дуже рано", - підсумувала заступник голови Міненерго.

Ця заява заступника міністра енергетики спрямована на те, щоб розвіяти побоювання та розвіяти чутки про можливе підвищення тарифів на електроенергію, даючи впевненість у поточному стані дискусій з питань енергетики в уряді.

Читайте також:

У Польщі все інакше: українець "поморгав" фарами на дорозі і тепер у нього за це відберуть права

Навіть сусіди заздрять: як збільшити врожай помідорів одразу на 30%. Важливі хитрощі

Церковне свято 6 лютого: що заборонено робити цього дня