«Київстар» оголосив про підвищення цін на свій популярний тариф, що стосується корпоративних клієнтів, зокрема тих, хто регулярно відправляє комерційні розсилки через Viber.

Про це пише «today».

Планується, що коригування цін набуде чинності з 1 лютого 2024 року. Мобільний оператор підкреслив свою прихильність до збереження роботи мережі, незважаючи на складні умови, при цьому основним пріоритетом компанії є надання якісних послуг зв'язку та підтримка бізнес-клієнтів.

"Враховуючи економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів, компанія переглянула вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів", - йдеться у повідомленні Київстару.

Було наголошено, що перегляд цін обумовлений економічними та ринковими умовами, а також розширенням можливостей обслуговування. Примітно, що це підвищення стосуватиметься лише окремих бізнес-клієнтів, які користуються конкретними послугами, а не всіх абонентів «Київстар».

Після масштабної атаки хакерів на «Київстар» у грудні 2023 року компанія заявила, що не планує підвищувати ціни на мобільний зв'язок і інтернет найближчим часом.

Читайте також:

Називається "пляшковий метод": вашому ранньому врожаю на городі будуть заздрити сусіди. Що потрібно зробити

Будьте готові до неприємностей: чому ніколи не можна приймати подарунок у вигляді горщиків із квітами

Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці

Тепер домашніх тварин під час тривоги можна брати з собою в укриття: що потрібно знати